Vanreusel en de Romeo’s steunen Make-A-Wish®

24 februari 2018

De Frikandel XXL veroverde in 2017 vele Vlaamse frituren/horeca en maakte dankzij De Romeo’s volop furore in de media (Tegen de Sterren op, Blokken, De slimste mens,….).
Dankzij dit succes besloten wij om samen met Chris, Gunther en Davy de krachten te bundelen en middels de Frikandel XXL een goed doel te steunen. Het gekozen goede doel is Make-A-Wish® geworden. Make-A-Wish® vervult de hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen. Met onze snacks brengen we vaak een zgn. verwenmoment en met een donatie aan Make-A-Wish® ondersteunen we tegelijkertijd onze medemensen – in dit geval kinderen en ouders.
De Romeo’s zullen fungeren als ware AMBASSADEURS voor de Frikandel XXL. Hoe meer frikandellen er worden gegeten in België, hoe groter de uiteindelijke donatie zal zijn begin 2019. We streven er alvast naar om minstens 400 km te verkopen in de periode van 1/3/2018 tot 1/3/2019.
Alle acties die wij samen met de Romeo’s ondernemen kunt u volgen via #frikandelxxlambassador.
Voor alle horeca-ondernemers die mee willen doen aan deze campagne hebben we promotiemateriaal voorzien.
Doet u ook mee? Bel uw vertegenwoordiger of naar +32 11/440460 of mail naar info@vanreusel.be voor meer informatie of het promotiemateriaal.